Návštěvníci ostravského veletrhu Dovolená 2019 objeví 4 tajemství Frýdku≈Místku

Archiv

Lucie Talavašková

25. 2. 2019

Ostravské výstaviště Černá louka bude hostit v termínu od 1. března do 3. března 2019 další ročník největšího mezinárodního veletrhu v Moravskoslezském kraji Dovolená, který nabídne novinky a zajímavosti z oblasti cestování, zážitkové i kulturní turistiky, lázeňství či wellness.

„Veletrhy jsou nejen místem pro setkání odborníků v cestovním ruchu, ale jsou především určeny těm, kteří se chystají cestovat a navštěvovat zajímavé lokality,“ říká ředitelka Turistického informačního centra Frýdek-Místek Monika Konvičná.  „A právě díky takovýmto příležitostem, jako jsou veletrhy, mohou prostřednictvím ´face to face´ navštívit danou lokalitu, získat co nejvíce potřebných informací a rozhodnout se, kam zamíří,“ dodává. Návštěvníci se budou moci s turistickou nabídkou Frýdku-Místku setkat v části určené Asociaci turistických informačních center, ale také na expozici Moravskoslezského kraje u pultu turistické oblasti Beskydy-Valašsko.

Ani na tomto veletrhu mimo jiné nebudou chybět novinky, které Turistické informační centrum Frýdek-Místek připravilo pro nadcházející turistickou sezónu. Zástupci informačního centra poradí, kde objevit čtyři tajemství Frýdku≈Místku. Tento nový produkt rozšiřuje nabídku atraktivit a zážitků města a turistické oblasti Beskydy-Valašsko. Jde o celodenní sérii komentovaných prohlídek a jedinečných zajímavostí určených pro individuální návštěvníky i skupiny, kdy mohou v jednom dni objevit právě 4 tajemná místa Frýdku-Místku (www.visitfm.cz/tajemstvifm). Díky další novince v podobě letáku a webových stránek pozvou také do rekreační oblasti Olešná (www.olesnafm.cz).