Centrum pro zdravotně postižené Moravskoslezského kraje, o.p.s., – komplexní sociální služby pro osoby se zdravotním postižením a seniory pod jednou střechou

Archiv

MM F-M

20. 8. 2019

V naší PORADNĚ PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM rádi zodpovíme dotazy týkající se například potřebné péče, sociálních služeb, dávek a příspěvků či kompenzačních pomůcek.  V rámci služby OSOBNÍ ASISTENCE pak pomáháme lidem přímo v jejich domácím prostředí. Kvalifikované osobní asistentky pomáhají s úkony, které již člověk vlivem svého zdravotního handicapu není schopen zvládat sám. Jedná se například o pomoc při osobní hygieně, oblékání, přichystání a podání stravy, péče o domácnost a mnoho dalšího. Osobní asistentky jsou tak nejen „prodlouženou rukou“ klientů, ale také se podílejí na jejich aktivním vyplnění volného času či je doprovázejí k lékařům, na nákupy apod.  Naše služby zahrnují také PŮJČOVNU KOMPENZAČNÍCH POMŮCEK, VOLNÝ PŘÍSTUP K INTERNETU PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM či volnočasové aktivity formou pravidelných setkání v rámci cvičení jógy, kroužku korálkování či ergoterapie.

Více informací o činnosti naší organizace a jednotlivých službách naleznete na našich webových stránkách www.czp-msk.cz, telefonicky na čísle 558 431 889 či přímo na našem pracovišti.

KONTAKTNÍ ÚDAJE
Kolaříkova 2185, 738 01 Frýdek-Místek
Telefon  558 431 889
E-mail: czp.fm@czp-msk.cz