Dny proti chudobě ve Frýdku-Místku

Archiv

MM F-M

14. 10. 2019

Dny proti chudobě se uskuteční od 14. října 2019 do 16. října 2019 v různých objektech a lokalitách města. Zajímavý program je cílen pro širokou veřejnost i pro osoby zasažené chudobou.

Program bude zahájen v pondělí v 8:30 hodin přednáškou pro studenty středních škol v Knihovně Frýdek-Místek v Modrém salónku. ADRA připravila již tradičně pro osoby v nouzi zdarma stříhání a holení, které nabídne od 9:00 do 12:00 hodin. Od 13:00 do 15:00 hodin bude lidem bez domova v areálu Sokolík rozdávána teplá polévka, kterou uvaří pracovníci Armády spásy a hygienické balíčky, které připraví pracovníci Českého červeného kříže.

Úterý bude zahájeno opět přednáškou pro střední školy. Poté je pro širokou veřejnost připravená bohoslužba v CASD v modlitebně na ulici Slezská 1982. Jako novinku letos máme pro veřejnost připravený ŠPACÍR – pochod po sociálních službách, začátek a konec cesty je u restaurace Sokolík v Místku.

Ve středu proběhne potravinová sbírka pracovníků Magistrátu města Frýdek-Místek. Vybrané potraviny budou předány středisku SÁRA F-M. Pro klienty azylových domů je od 14:00 do 19:00 hodin na programu turnaj v šipkách BEHTEL DARTS OPEN 2019 a konečné zakončení programu v podobě večerního posezení u ohně a opékání párků. 

Podrobný program najdete na facebooku: Dny proti chudobě Frýdek-Místek, nebo v přiloženém letáku.

Jan Savický a Lucie Drkošová
pracovníci střediska BETHEL FM