Kultura F≈M otevírá kreativní kurzy kreslení

Archiv

Lenka Vaskova

1. 9. 2020

V úterý 15. září začíná kurz nazvaný Kreslení Tou pravou hemisférou, který je zaměřený nejen na osvojení techniky a základů kreslení pravou hemisférou a využití vhodných pomůcek, ale také na sebepoznání. Je vhodný i jako příprava pro uchazeče na umělecké školy. Otevírá potenciál pravé hemisféry mozku a tvořivost. Výsledkem je realistický portrét v tužce.

V úterý 22. září bude úvodní lekce do kurzu Čmárání / Doodling. Tento kurz je zaměřený na rozvoj tvořivosti, uvolnění od stresu a praktické využití malých dílek, jako předmětů denní potřeby nebo dárků. Je vhodný jako příprava pro uchazeče na umělecké školy či "jen" jako aktivní odpočinek.

Lektorkou obou kurzů je Mgr. Petra Halamíčková, která je přesvědčená o tom, že každý z nás má v sobě potenciál kreslit a zachycovat tvary, světlo a stíny na papír: „To co nás brzdí, jsou jen naše omezující přesvědčení.“ Po absolvování kurzů kreslení pravou mozkovou hemisférou se rozhodla své zkušenosti předávat dále. Neboť v každém z nás je podle ní obrovský potenciál, který může zatím jen dřímat.

V případě zájmu o tyto kurzy neváhejte a registrujte se jednoduše prostřednictvím formuláře, který je uveden u každého kurzu na www.kulturafm.cz. Pro bližší informace ke kurzu kontaktujte: michaela.kocourkova@kulturafm.cz, tel. 773 788 652.

 

Lenka Vašková