Přehled výsledků mládeže FK F-M

Archiv

Robert Schedling

26. 4. 2004

Výsledky mládeže FK Frýdek-Místek:

Třebíč – st. dorost A 2:1
Třebíč – ml. dorost A 5:2

st. dorost B – FC Hlučín 1:0
Svěřenci trenéra Bohuslava Sládečka potvrzují svou výbornou formu a nadále vévodí své skupině Kr.přeboru. Jsou tak na nejlepší cestě postoupil do Moravskoslezské divize dorostu.

ml. dorost B – FC Hlučín 11:0
I v desíti a s brankářem Čičkem na hrotě rozdrtili mladší dorostenci svého soupeře.

st. žáci A – ŠSK Bílovec 1:1
Velmi dramatické utkání. Již v prvním poločase mohli jít domácí do vedení, ale střelu Kohuta zastavila tyč a z následné dorážky se do té samé tyče trefil Křiva. Ve druhém poločase měli velkou příležitost ke skórování hosté, ale svou šanci neproměnili. Dramatická koncovka přinesla nejdříve branku v poslední minutě, kterou po rychlé akci vstřelil Bílovec. V nastaveném čase se nakonec domácím podařilo vydolovat alespoň bod.

ml. žáci A – ŠSK Bílovec 2:0 (2:0)
Proti dosud vedoucímu týmu ligové tabulky se představili mladší A žáci výborným výkonem. Svého soupeře přehrávali bojovností a chutí již od první minuty. V 10. minutě ještě Pešek houštinu těl před brankářem hostí nepropálil. To se povedlo až Farnému z trestného kopu ve 14. minutě. Jeho „trestňák“ nádherně skončil u tyče bezmocného brankáře Bílovce. Ve 22. minutě zahrával Větříšek standardní situaci, hostující brankář neudržel míč v rukou, a Hlaváč pohodlně do prázdné branky zvyšoval na 2:0. Krásnou čtvrthodinku mohl dokonat ve 28. minutě Větříšek. Po faulu na Peška kopal pokutový kop, ale hostující brankář tentokráte své předchozí chyby napravil. Bílovec v první půli pouze nastřelil břevno Biolkovy svatyně. Ve druhé půli FM nadále pokračoval ze zabezpečené obrany a vycházel k rychlým brejkům. Dva takové ale střídající Igari neproměnil. Skóre sice mohlo být výraznější, ale i tak uštědřili mladíci FM Bílovci porážku, která je jejich druhou v soutěži. Bohužel je stála první pozici.
Sestava:
Biolek – Beier – Škuta, Farský, Tkadlčík (38´Kosňovský) – Běhálek (42´Igari), Farny, Hlaváč (59´Saniter) – Pešek, Větříšek (59´Řezáč), Čotek.
Tabulka MSŽL ml.žáků – skupina E
1. FC Baník Ostrava
2. SK Sigma Olomouc
3. ŠSK Bílovec
4. FC Vítkovice
5. FK Frýdek-Místek
6. MFK Karviná
7. FK Havířov

st. žáci C + ml. žáci C – Sokol Baška své utkání pro nezpůsobilý terén nehráli.