Výsledky mládeže FK F-M

Archiv

Robert Schedling

18. 10. 2004

FK FRÝDEK-MÍSTEK

starší dorost A – Přerov 0:5
Nejstarší dorostenci Frýdku-Místku nadále pokračují ve svých nevýrazných výkonech. I když hráli s Přerovem v poločase bez branek, obdrželi od tohoto soupeře nakonec pět branek. Nutno podotknout, že co Přerov kopl na bránu, tak skončilo v šibenici.

mladší dorost A – Přerov 0:0

starší dorost B – Havířov 1:1
branka: Hrdlička
První bodový úspěch uhráli B dorostenci v sobouji s druhým Havířovem. Svého staršího soupeře místy přehrávali. Frýdek šel v druhé půli do vedení po hlavičce Hrdličky. Havířovu se podařilo nakonec osm minut před koncem vyrovnat.

mladší dorost B – Havířov 2:0
branky: Mandičák 2
Také mladší dorostenci Frýdku si vyšlápli na lépe umístěného soupeře. Střelecky se prosadil ještě nedávno fotbalově trucující Mandičák.

Havířov – starší žáci A 3:3
branky: Vojkovský 2, Kozel
Jako na houpačce se odvíjelo utkání A ligových žáků v Havířově. V 10. minutě vedli domácí již o dvě branky. Svěřencům trenéra Chlebka se nakonec podařilo skóre obrátit, ale o tři body za výhru nakonec přišli v poslední minutě.

Havířov – mladší žáci A 2:1

starší žáci B – Rýmařov 0:2
Proti prvnímu týmu krajského přeboru žáků sice začali B žáci aktivněji, ale postupem času se projevila větší fyzická síla hostí. Navíc k tomu Rýmařov přidal i větší chuť po vítězství, a tak zaslouženě zvítězil.

mladší žáci B – Rýmařov 0:0

Český Těšín – starší žáci C 2:3
branky: Vašina, Kotásek, Hrčka

Český Těšín – mladší žáci C 2:1
branka: Jemelík