Pivo pro Beskydské rekordy již zraje!

Archiv

Lucie Talavašková

6. 8. 2013

Již z názvu vyplývá, že letošní rekord bude ve znamení piva. S hlavním partnerem – pivovarem Koníček z Vojkovic se pokusíme zapsat do České knihy rekordů a to pitím třetinkových piv štafetovým způsobem. A jaké pivo se bude pít? „Pro Beskydské rekordy jsme navařili jedenáctistupňové světlé pivo s názvem Ryzák. Jedná se o nefiltrované a nepasterizované pivo, které se vaří klasickou dvourmutovou technologií a pouze z českých surovin. Pivo zraje v ležáckých tancích 5 týdnů. Pivo není nijak upravováno, a tudíž obsahuje všechny své důležité látky včetně vitamínu B obsaženého v kvasnicích“, přiblížil Vít Ulman přímo z pivovaru Koníček.

Určitě je tedy se na co těšit. Přijďte proto podpořit statutární město Frýdek-Místek a zapišme se společně opět po roce do České knihy rekordů!

Akce se koná pod záštitou primátora Mgr. Michala Pobuckého, Dis. a organizuje ji Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, p. o. za finanční podpory statutárního města Frýdku-Místku a Moravskoslezského kraje.

Další informace hledejte na webových stránkách www.beskydskerekordy.cz. A nezapomeňte si „lajknout“ také Facebook Beskydského informačního centra, kde vám budeme v průběhu rekordu přinášet aktuální informace.