Motorkáři ukončí sezónu ve Frýdku-Místku

Archiv

MM F-M, Jana Matějíková

11. 9. 2014

Na Olešnou se začnou motorkáři sjíždět v pátek (12. září) odpoledne. Večer už bude patřit rockovým kapelám z Frýdku-Místku a Slovenska a bude se i soutěžit – v nejrychlejším pití piva nebo převrácení pneumatik.  Program skončí hodinu po půlnoci a pokračovat bude opět v sobotu do pozdních nočních hodin.

V sobotu v 12:45 hodin se motorkáři vydají na hromadnou projížďku. Trasa povede z Olešné přes Palkovice, Chlebovice, Zelinkovice, Fryčovice a Staříč do centra Frýdku-Místku. Zhruba v 13:15 hodin projedou ve městě ulicí 17. listopadu, pokračovat budou po Revoluční na frýdecké náměstí, kde by měli být okolo 13:20 hodin a dále projedou třídou T. G. Masaryka a estakádou až na bývalé autobusové stanoviště, kde své silné stroje zaparkují.

„Na bývalém autobusáku v Místku bude připraven zábavný program pro širokou veřejnost. V 13:45 hodin své kousky předvedou kaskadéři na motorkách.  Od 14:20 budou následovat ukázky zásahu hasičů při simulované dopravní nehodě a od 14 do 15 hodin si zájemci budou moci prohlédnout také policejní vůz Volkswagen Passat, policejní motorky a zásahové vozidlo hasičů. Kolem 15:30 hodin program skončí a motorkáři se vrátí na Olešnou,“ řekla za pořadatele Adriana Kučová. Program na bývalém autobusovém stanovišti se koná pod záštitou města.

Od 16 hodin bude program pokračovat na Olešné a bude typicky motorkářský. Chybět nebudou soutěže v páce, ve zdvihu bench press na lavici, v hodu motorem ani v nejhezčím vygumovaném kolečku nebo nejhezčím a nejsilnějším zvuku motorky. Vyhlášen bude i nejpotetovanější účastník srazu. Program skončí hodinu po půlnoci ze soboty na neděli.

Akci pořádají motorkáři klubu Cannoneers.

Více ZDE