Informace o poplatku za komunální odpad

Archiv

MM F-M

21. 10. 2014

Informace o poplatku za komunální odpad

 

Magistrát města Frýdku-Místku, odbor správy obecního majetku, oddělení místních daní a poplatků zavádí novou službu občanům, a to rozesílání informací ohledně místního poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů (dále jen „místní poplatek za komunální odpad“), včetně nedoplatků na soukromé emailové adresy poplatníků.

 

Pokud máte zájem o tento způsob zasílání informací, je nutno vyplnit tiskopis „ZADÁNÍ KONTAKTNÍCH ÚDAJŮ“, který po předložení občanského průkazu podepíšete u správce místního poplatku za komunální odpad. V případě, že se nedostavíte osobně ke správci místního poplatku, je nutný úředně ověřený podpis na tomto tiskopise.

 

Upozorňujeme, že v případě, kdy jste již emailovou adresu doplnili na tiskopis „Prohlášení typu A nebo typu B“, je nutno znovu vyplnit údaje na správný tiskopis „ZADÁNÍ KONTAKTNÍCH ÚDAJŮ“ a podepsat, buď u správce místního poplatku za komunální odpad, nebo doložit s úředně ověřeným podpisem. Důvodem je skutečnost, že na emailovou adresu budou rozesílány osobní údaje.

 

Tiskopis nelze vyplnit za jinou osobu.

 

Tiskopis „ZADÁNÍ KONTAKTNÍCH ÚDAJŮ“, potřebný k aktivaci výše zmíněné služby, je k dispozici na webových stránkách města (www.frydekmistek.cz – orgány obce – odbor správy obecního majetku – tiskopisy – č. 2.21) a také na informacích v budovách magistrátu města na ulici Radniční ve Frýdku i Palackého v Místku. Zájemci jej mohou podávat v průběhu celého roku, a to v úřední dny, tedy v pondělí a středu od 8 do 17 hodin a ve čtvrtek od 8 do 15 hodin.