Den dětí oslavíme v sobotu ve Smetanových sadech

Archiv

MM F-M, Jana Matějíková

27. 5. 2015

Děti čeká zábavný program plný her a soutěží se zvířecí tématikou, například si na speciálním simulátoru, připomínající živou krávu, vyzkouší zručnost v dojení, budou skládat maxi puzzle nebo plnit soutěžní úkoly při pralesním dobrodružství. A protože půjde o zvěřinec, budou v parku také poníci, ovce, kozy, husy a psi. Chybět nebude dřevěný kolotoč ani skákací atrakce a o dobrou náladu se postarají členové kapely The Tap Tap, ženské vokální kvarteto Yellow Sisters nebo zpěvačka Elis, která loni v soutěži Český slavík získala cenu Objev roku,“ láká Jakub Tichý z KulturyFM s tím, že chybět nebude ani bohaté občerstvení a v nedaleké Nové scéně Vlast se budou od 14 do 18 hodin promítat pohádky o zvířátkách.

Kdo by nestihl sobotní akci, je zván v neděli 31. května na 5. ZŠ ve Frýdku, kde se bude od 10 hodin konat Den dětí Lumpíkov s netradičními aktivitami pro celou rodinu. Připravená bude lukostřelba, kadeřnická show, airsoftová střelnice, maskoti Mickey a Minie, jumping exhibice, ukázka bojového umění, závody s kočárky, soutěže pro děti.

Dětský den je první akcí tradičního Beskydského Veseléta, které nabídne od května až do konce prázdnin sérii více jak dvaceti akcí v různých částech města a které pořádá prostřednictvím kulturyFM statutární město Frýdek-Místek.

Více na www.veseleto.cz