Prázdniny ve městě – program na všední dny

Archiv

MM F-M, Jana Matějíková

30. 6. 2015

Pro děti jsou připraveny pohybové aktivity, výtvarné dílny, turnaje, deskové hry, soutěže, ukázky tábornických dovedností, výlety, exkurze a podobně. Nabízené aktivity se budou konat vždy ve všední prázdninové dny, a to zejména v dopoledních hodinách.

Prázdniny ve městě odstartuje již zítra 1. července v 9 hodin  Dopoledne soutěží a her ve frýdecké knihovně na Jiráskově ulici. Ve čtvrtek 2. července je na programu Pestré dopoledne s malováním na obličej, luštěním rébusů, výrobou obrázků a koláží, ale i turnaji v ping-pongu nebo skákání přes švihadlo v místecké klubovně Klubu Nezbeda na ulici F. Čejky. Zábavu ve čtvrtek slibuje také Podzemní sedmiboj, který se bude konat od 9:30 do 12:30 hodin v podzemním klubu U-kryt na Slezské ve Frýdku.

Celým programem bude účastníky „Prázdnin ve městě“ provázet hrací plán, který obsahuje kompletní program a zároveň slouží jako brožurka pro sbírání samolepek z každé absolvované akce. Hrací plán bude 4. září na akci Ahoj prázdniny vyměněn za malý dárek.

Hrací plány jsou již nyní k dispozici ve Středisku volného času Klíč na ulici Pionýrů 767 v Místku, na informacích v budovách Magistrátu města F-M a v Beskydském informačním centru.

Program viz příloha nebo na http://www.klicfm.cz/akce (filtr – prázdniny ve městě)