Svoz odpadu od zahrádkářů v roce 2018

Archiv

MM F-M

26. 3. 2018

Statutární město Frýdek-Místek, Magistrát města Frýdku-Místku, odbor životního prostředí a zemědělství, který má v kompetenci nakládání s komunálním odpadem, připravil ve spolupráci se společností Frýdecká skládka, a.s., zajišťující svoz komunálního odpadu na území města Frýdku-Místku, harmonogram svozu odpadu od rekreačních objektů na území města v roce 2018. Svoz velkoobjemových kontejnerů, kontejnerů K 1100 l a igelitových pytlů bude probíhat od konce dubna do konce října dle harmonogramu uvedeného v příloze.

Odvezeny budou pouze zavázané plastové pytle označené logem společnosti Frýdecká skládka, a.s. Zájemci je obdrží na odboru správy obecního majetku (ul. Radniční 1148, Frýdek) nebo na odboru životního prostředí a zemědělství (ul. Palackého 115, Místek). Svozová místa budou předem označena cedulí s termíny odvozu odpadu.

Odložení jakéhokoliv jiného odpadu na předmětných místech bude považováno za přestupek dle ust. § 69 odst. 2 zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, za který lze uložit pokutu až do výše 50.000 Kč.