Ticketstream na pobočkách TIC Frýdek≈Místek

Archiv

Lucie Talavašková

6. 4. 2018

Návštěvníci Turistického informačního centra Frýdek-Místek (dále jen TIC) si tak mohou vybrat ze široké nabídky vstupenek, které tato prodejní síť nabízí. Kromě spousty divadelních, hudebních a jiných představení, si přes tuto síť mohou zakoupit vstupenky do hudebního klubu Stoun ve Frýdku a také na hudební festival Beats for Love, které žádný jiný prodejní systém nenabízí.

„Z provozu víme, že poptávka po vstupenkách na kulturní a sportovní akce u nás v TIC neustále roste. Z šetření mezi návštěvníky TIC vyplynul požadavek doplnit Ticketstream a my jsme chtěli našim návštěvníkům vyhovět. Už jen proto, abychom nemuseli návštěvníka posílat do jiných prodejen, rozhodli jsme se k síti Ticketpro, Ticketportal, Colosseum Ticket a dalším přidat i tento prodejní systém,“ vysvětluje rozšíření nabídky služeb ředitelka Turistického informačního centra Frýdek-Místek Monika Konvičná.

Vstupenky je možné, jako u jiných rezervačních systémů, si rezervovat pohodlně z domova na www.ticketstream.cz a následně vyzvednout na pobočkách Turistického informačního centra Frýdek-Místek a to ve Frýdku, Místku a Frýdlantu nad Ostravicí nebo si vybrat představení a vstupenky si zakoupit přímo na pobočkách informačního centra. Platba je možná jak hotově, tak platební kartou.