Dětský den bude nafukovací

Archiv

MM F-M, Jana Matějíková

23. 5. 2018

„Děti čeká zábavný program plný her a soutěží. Letos má Dětský den podtitul nafukovací, takže připraveno bude spousta nafukovacích atrakcí. Jen nafukovacích hradů bude osm a místní baseballový klub rozbalí i nafukovací baseballový trenažér. Chybět nebudou ani trampolíny. Děti se budou moci povozit na ponících a možná se v parku objeví i velbloud. V přilehlém kině Vlast se budou promítat animované filmy a budou tam připraveny taky výtvarné dílny, fotokoutek nebo bublinový workshop. A samozřejmě, že se bude zpívat a tančit,“ láká primátor Michal Pobucký a zároveň připomíná, že Dětský den patří tradičně mezi první akce Veseléta, které nabídne od května až do konce prázdnin desítky akcí v různých částech města, takže je se na co těšit.

Hudební hvězdou Nafukovacího dětského dne bude Jaroslav Uhlíř, autor a interpret známých písniček, které děti znají z pohádek Tři bratři, Lotrando a Zubejda nebo filmu Ať žijí duchové. „Koncert Jaroslava Uhlíře je na programu hned v úvodu Dětského dne, tedy ve 14 hodin. V 16 hodin budou následovat Hýbánky se Zdeňkem a Týnou, které děti znají z televize a v 18 hodin zahraje frýdecko-místecký Šuba Duba Band, energická kapela, jejíž netradiční zpracování známých skladeb zvedá diváky ze židlí,“ doplnil Jakub Tichý, ředitel městské organizace KulturaFM.

Akci pořádá statutární město Frýdek-Místek prostřednictvím své organizace KulturaFM. Partnery akce jsou městské společnosti Frýdecká skládka a. s. a TS a. s.  

Program:

sady Bedřicha Smetany

14.00 Jaroslav Uhlíř s kapelou

15.30 DJ pro děti

16.00 Hýbánky se Zdeňkem a Týnou

17.00 DJ pro děti

18.00 Šuba Duba Band

 

Nová scéna Vlast

14.00-19.00 fotokoutek a výtvarné dílničky

15.00, 16.00, 17.00 Ozvěny Anifilmu 2017 / pásmo animovaných pohádek

15.00-19.00 bublinový workshop