Muzikantské žně s Fleretem, Hrůzou i F-M Bandem

Archiv

MM F-M, Jana Matějíková

6. 8. 2018

Páteční podvečer nabídne koncert bluegrassové skupiny Early Times, následně se představí písničkář Aleš Petržela, zahraje kapela Fleret a kolem půl deváté večer přijde na řadu koncert Michala Hrůzy. Sobotní program prožijete kapelou Folk Team, ale také místním folk-rokovým F-M Bandem, vystoupí Adéla Jonášová a folk-bluesová kapela The tired horses. Hlavní organizátorka Pavla Walková láká také na posezení a zpívání u večerního táboráku nebo na sobotní večerní country bál. Připraveno bude i bohaté občerstvení.

Vstupenky jsou v předprodeji v Turistickém informačním centru (BIC) nebo v Sokolíku. Vstupné na pátek činí 290 korun, na sobotu 110 korun a permanentka na oba dny je za 340 korun. Děti mají vstup zdarma. Vstupenky budou k mání za vyšší cenu.

Muzikantské žně jsou součástí Veseléta ve Frýdku-Místku, které pořádá statutární město Frýdek-Místek prostřednictvím KulturyFM, a které v době prázdnin desítky akcí konaných převážně v centru města a jeho nejbližším okolí. Ve městě mají svou tradici, proto v nabídce Veseléta nechybí ani letos. Město jejich pořádání finančně podporuje a podílí se také na propagaci této akce.  

Více k programu na http://www.muzikantskezne.cz/