Vyhlášení dotačních programů

Archiv

MM F-M

6. 11. 2018

Rada města Frýdku-Místku schválila na své 117. schůzi dne 7. srpna 2018 podmínky dotačních programů „Podpora a rozvoj sportu ve městě Frýdek-Místek na rok 2019“, „Podpora výchovy, vzdělávání a zájmových aktivit ve městě Frýdek-Místek na rok 2019“ a „Podpora a rozvoj kulturních aktivit ve městě Frýdek-Místek na rok 2019“.

Cílem realizace programu „Podpora a rozvoj sportu ve městě Frýdek-Místek na rok 2019“ je systematická podpora pravidelné sportovní a tělovýchovné celoroční činnosti (nikoliv náhodné aktivity) sportovních subjektů k vytvoření zázemí a podmínek pro sportování dětí, mládeže a zdravotně postižených občanů ve městě Frýdek-Místek za účelem zlepšení fyzické kondice občanů města.

Programem „Podpora výchovy, vzdělávání a zájmových aktivit ve městě Frýdek-Místek na rok 2019“ je systematická podpora volnočasových, zájmových a výchovně vzdělávacích aktivit dětí a mládeže města Frýdek-Místek na území města za účelem zlepšení všestranného rozvoje dětí a mládeže a zároveň jako prevence soci­álně-patologických jevů.

Účelem realizace programu „Podpora a rozvoj kulturních aktivit ve městě Frýdek-Místek na rok 2019“ je systematická podpora celoročních kulturních aktivit ve městě a podpora konání jednotlivých kulturních akcí za účelem vhodného a smysluplného doplnění kulturního života občanů města.

Lhůta pro podání žádostí je od 1. 12. 2018 do 31. 12. 2018. Lhůta je zachována, pokud byla zásilka s žádostí podána nejpozději poslední den lhůty k přepravě u poskytovatele poštovních služeb.

Veškeré informace související s těmito dotačními programy včetně formulářů a podmínek jsou k dispozici na internetové adrese http://www.frydekmistek.cz/cz/obcan/organy-mesta/magistrat-mesta/odbor-skolstvi-kultury-mladeze-a-telovychovy/tiskopisy-materialy/

Kontaktní osoba pro dotační programy „Podpora a rozvoj sportu ve městě Frýdek-Místek na rok 2019“ a „Podpora výchovy, vzdělávání a zájmových aktivit ve městě Frýdek-Místek na rok 2019“: Jana Čechová, Odbor školství, kultury, mládeže a tělovýchovy, tel. 558609214, cechova.jana@frydekmistek.cz.

Kontaktní osoba pro dotační program „Podpora a rozvoj kulturních aktivit ve městě Frýdek-Místek na rok 2019“: Ing. Jitka Kališová, Odbor školství, kultury, mládeže a tělovýchovy, tel. 558609202, kalisova.jitka@frydekmistek.cz.