Moravskoslezský kraj bude pokračovat ve výměně kotlů

Archiv

MM F-M

11. 4. 2019

Dne 9. 4. 2019 rozhodla rada kraje o vyhlášení dotačního programu "Kotlíkové dotace v Moravskoslezském kraji – 3. výzva".

Od 10. 4. 2019 je pro žadatele o kotlíkovou dotaci dostupná na adrese https://kotliky.msk.cz  elektronická žádost o dotaci.

Nejprve je potřeba se do aplikace zaregistrovat, k tomu je zapotřebí mít platnou emailovou schránku (heslo nemusí být shodné s heslem pro přístup do Vaší emailové schránky). Po dokončení registrace se žadatel o dotaci může kdykoliv do aplikace přihlásit a vytvořit novou žádost, kterou následně vyplní. Po vyplnění všech povinných polí (s červenou hvězdičkou) lze žádost uložit.

Od 13. 5. 2019 od 10:00h  bude možné žádost odeslat (tlačítko „uložit a odeslat“).

Poté je potřeba žádost vytisknout a podepsat žadatelem o dotaci a spolu s povinnými přílohami ji do 10 pracovních dnů doručit na adresu Krajského úřadu v Ostravě.

Pro občany jsou k dispozici speciální webové stránky s informacemi o kotlíkových dotacích, poradní kotlíková linka (595 622 355), e-mail pro dotazy (kotliky@msk.cz) a konzultační místo (kotlíková kancelář na krajském úřadě).