Výsledky 22. ročníku fotosoutěže pro mladé autory do 25 let

Archiv

Luboš Myslikovjan

20. 5. 2019

V letošním roce jsme se rozhodli ocenit fotografie ve dvou kategoriích, a to do 15 let a nad 15 let, neboť nás velmi mile překvapila kvalita fotografií dětí do 15 let a chtěli jsme to ocenit.

V letošním roce se zúčastnilo 16 autorů, z toho 4 hoši a 12 děvčat. Nejmladší účastník má 4 roky a nejstarší bude mít letos 25 let.

Změna, kterou jsme zavedli v loňském roce, a to omezení počtu zaslaných fotografií od jednoho autora na 5, se ukázala jako dobrá volba. V minulých ročnících se nám stávalo, že nám jeden autor poslal i 30 fotografií a bylo vidět, že si autoři sami neumí vybrat. Omezením počtu fotografií jsme chtěli naučit autory i umět si z nafocených fotografií vybrat ty "soutěžní", a to se nám, jak je vidět, povedlo. Letos se nám tak sešlo 72 fotografií, které zde téměř všechny můžete vidět vystavené.

Děkujeme všem sponzorům soutěže Statutárnímu městu Frýdek-Místek, firmě 24print.eu (on-line tisk fotografií), ICN COMPUTER a všem autorům za účast a za krásná díla. Doufáme, že i v příštím roce se sejde velké množství zajímavých fotografií.

členové fotoklubu Art Collegium Frýdek-Místek