Frýdek≈Místek zve letošní letní sezónu na svá čtyři tajemství

Archiv

Lucie Talavašková

3. 7. 2019

Produkt Objev čtyři tajemství Frýdku-Místku rozšiřuje turistickou nabídku města Frýdek-Místek
a turistické oblasti Beskydy-Valašsko. Jde o celodenní sérii komentovaných prohlídek a jedinečných zajímavostí určených jak pro individuální návštěvníky, tak i skupiny s cílením nejen na české návštěvníky, ale také na návštěvníky z Polska.

„Návštěvníci tohoto produktu zažijí jedinou baziliku v Moravskoslezském kraji a národní kulturní památku baziliku minor Navštívení Panny Marie, nošovický Pivovar Radegast se svým návštěvnickým centrem, Marlenku, kde se podívají návštěvníci pod pokličku výroby lahodného medového dortu a chybět nesmí ani největší včelařský naučný areál v České republice, který se nachází v nedalekých  Chlebovicích,“ vyjmenovává jednotlivá zastavení ředitelka Turistického informačního centra Frýdek≈Místek Monika Konvičná.

Prohlídky v návštěvnických centrech Marlenka a Pivovar Radegast je nutné si rezervovat. Skupiny si všechny prohlídky mohou rezervovat prostřednictvím e-mailu dm@beskydy-info.cz. Na atraktivitách mohou návštěvníci využít také svou kartu plnou výhod Beskydy Card.

Turistické informační centrum Frýdek≈Místek již na podzim představilo produkt prostřednictvím presstripu polským novinářům a zástupcům cestovních kanceláří, se začátkem roku se vydalo s novinkou na veletrhy cestovního ruchu v České republice a zahraničí a v dubnu propagační spot produktu vyhrál 1. místo v prestižní přehlídce turisticko-propagačních materiálů TURISTPROPAG.

Veškeré informace k jednotlivým zastavením naleznou návštěvníci na mikrostránce produktu www.visitfm.cz/tajemstvifm.