Muzikantské žně už tento pátek a sobotu

Archiv

MM F-M, Jana Matějíková

12. 8. 2019

Páteční podvečer uvede René Souček. Následovat budou  David Vysloužil & Acoustic Irish, bluegrassoví The McMillan´s Brothers, v půl osmé zazpívá Slávek Janoušek a kolem půl deváté oblíbení Kameloti.

Sobotní program prožijete s kapelou BUTY, zahrají taky Dobráci od kosti, Mike Fojtík, F-M band a další kapely. Hlavní organizátorka Pavla Walková láká na tradiční posezení a zpívání u večerního táboráku nebo na sobotní večerní country bál s kapelou DROPS. Připraveno bude i bohaté občerstvení.

Vstupenky jsou v předprodeji v Turistickém informačním centru nebo v Sokolíku. Vstupné na jeden den činí 150 korun, na oba dny 270 korun. Vstupné na místě bude za 200 korun. Děti mají vstup zdarma.

Muzikantské žně jsou součástí Veseléta ve Frýdku-Místku, které pořádá statutární město Frýdek-Místek prostřednictvím KulturyFM, a které v době prázdnin desítky akcí konaných převážně v centru města a jeho nejbližším okolí. Ve městě mají svou tradici, proto v nabídce Veseléta nechybí ani letos. Město jejich pořádání finančně podporuje a podílí se také na propagaci této akce.  

Více k programu na http://www.muzikantskezne.cz/