Čtvrtý Ples pro Frýdek-Místek

Archiv

MM F-M, Jana Matějíková

14. 1. 2020

„Čeká nás večer plný tance a zábavy okořeněný dobrým jídlem a vínem, chybět nebude ani bohatá tombola,“ láká produkce Národního domu, která po loňském úspěchu znovu vsadila na Golden Big Band Prague pod vedením dirigenta Petra Soviče. „Ví se, že patří k nejlepším swingovým orchestrům v České republice a zakládá si na moderním aranžmá skladeb z oblasti swingové klasiky, soudobé populární hudby a stabilně také nabízí to nejlepší z československých hitparád jako jediný orchestr u nás,“ přibližuje volbu produkce náměstek primátora Pavel Machala.

„Tradice plesů pro Frýdek-Místek vznikla v roce 2017 na počest výročí 750 let Frýdku-Místku a po úspěšném třetím ročníku znovu využijeme zkušeného plesového ansámblu, který pravidelně roztančí sály, jako je pražská Lucerna či Smetanova síň Obecního domu v Praze. Samotný repertoár je určený k poslechu i k tanci, a proto je doma všude tam, kde se lidé chtějí bavit.,“ říká ředitel KulturyFM Rostislav Hekera.

„Na podzim loňského roku se Petr Sovič a jeho Golden Big Band Prague představil v prostorách pražského Vinohradského divadla s nejslavnějšími československými hity z doby usilování o svobodu věnované třicetiletému výročí sametové revoluce. Jednalo se o volné pokračování projektu Pocta českému swingu z roku 2018,“ připomíná za KulturuFM jednu z událostí, které jsou zárukou kvalitní společenské zábavy s propracovanou koncepcí a profesionálním vedením mladého, ale zkušeného dirigenta, Lenka Vašková.

Hosté dostanou ke vstupence slosovatelný lístek. Přesně o půlnoci bude vyhlášena tombola, jejíž hodnotné ceny věnovali frýdecko-místecké podniky. Na stole čeká na hosty drobné pohoštění a také láhev vína jako pozornost ke zpříjemnění večera. Kromě toho bude pro všechny připraven catering, v rámci něhož se příchozí mohou těšit na teplá jídla i na sladké dortíky, kávu a další pochutiny od několika místních dodavatelů.