Přehled novinek agentury CzechInvest z oblasti podpory podnikání

Archiv

MM F-M

12. 12. 2008

.

Dne 10. 12. 2008 byl spuštěn příjem Plných žádostí do programu Prosperita.

Prosperita I. Výzva: program, který podporuje zakládání a další rozvoj subjektů infrastruktury pro průmyslový výzkum, technologický vývoj a inovace zaměřených zejména na realizaci nových technologií a konkurenceschopných výrobků a služeb.
Příjem Plných žádostí probíhá od 10. 12. 2008 do 31. 12. 2009

Dne 17. 12. 2008 v 8:00 bude opětovně spuštěn příjem Registračních žádostí v rámci I. Výzvy do programu Školicí střediska.

Školící střediska: program, který podporuje výstavbu, rekonstrukci a vybavení školících center nebo školících místností.
Původní alokace 1. Výzvy 400 mil. Kč bude v roce 2009 navýšena na základě zájmu žadatelů a dle počtu projektů, které splní kritéria nutná pro poskytnutí dotace se strany Řídícího orgánu.

Příjem Registračních žádostí bude probíhat do 28. 2. 2009.

Žadatele CzechInvest žádá, aby se dobře seznámili s textem Výzvy, Podmínkami poskytnutí dotace a Pokyny pro žadatele a příjemce dotace, které naleznou v Připojených souborech na stránkách jednotlivých programů.

Za účelem usnadnění orientace potenciálních žadatelů byl na internetových stránkách agentury CzechInvest zveřejněn Seznam právních forem přípustných pro jednotlivé programy v rámci Operačního programu Podnikání a inovace: Seznam ke stažení. 

Zdroj: Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest