Festival BESKYDY SOUND přináší příjemné novinky pro návštěvníky

Archiv

Milan Anděl

26. 7. 2010

  • Beskydy Sound BEZBARIÉROVÝ– lidé na vozíčku se na festivalu dostanou úplně všude – navíc mohou na místě koupit vstupenky pouze za 200 korun (ZTP, ZTP/P).
  • Beskydy Sound ČISTÝ – festival je zapojen do projektu Čistý festival – v areálu najdete několik Zelených bodů, kde můžete třídit plasty a papír do žlutých a modrých kontejnerů. V ekoměstečku bude probíhat výkup plastů a kelímků za piva, koly a dárky, součástí bude také expozice o recyklaci s hraným představením a soutěže pro děti s tématikou třídění odpadu.
  • Beskydy Sound a DĚTI – děti do 140 cm mají vstup zdarma v doprovodu dospělých, v areálu pro ně bude připraven projekt Tonda obal, kde mohou soutěžit v několika disciplínách o ceny, v adrenalin parku nebudou chybět nafukovací atrakce. Na festival proto zveme celé rodiny!
  • Beskydy Sound a DOPRAVA – parkování kolem areálu bude zdarma, díky spolupráci s oficiálním dopravcem Českými drahami budou posíleny poslední noční spoje. Před areálem bude mít svoje stanoviště taxislužba FM Taxi – každý, kdo se prokáže ID náramkem Beskydy Sound řidičovi po dobu konání festivalu, zaplatí za jednu jízdu taxíkem po celém Frýdku-Místku jen 50 korun!
  • Beskydy Sound a HYGIENA – v areálu najdete letos více mobilních toalet a pisoárů včetně žlabu s vodou. Pokud nejste příznivci mobilních záchodů, můžete využít čisté záchody s mýdlem a toaletním papírem za poplatek.
  • Beskydy Sound ZÁBAVNÝ – kromě programu na pódiích si užijete spoustu zábavy v celém areálu – zajímavá expozice čeká v ekoměstečku, tam budeme usilovat také o překonání oficiálního českého rekordu o nejdelšího hada z pivních kelímků – před půlnocí jej přijede změřit komisař pelhřimovské agentury Dobrý den. Na festivalu najdete taky Radegast Adrenalin park a úplnou novinkou je možnost koupání v Ostravici – ta nebude od areálu oddělena ploty. Bude-li pěkně, nezapomeňte doma plavky, deku a opalovací krém.
  • Beskydy Sound ZDRAVÝ – vedle stánku první pomoci si můžete po celou dobu konání festivalu ověřit, jak hudba působí na vaše zdraví. Ve spolupráci s VZP budeme měřit puls, tlak ,cholesterol, tuky, ve zdravém stánku zjistíte, zda nemáte nadváhu nebo nebezpečná znaménka.

Podrobnější informace o novinkách najdete na webu www.beskydysound.cz v sekci PRAKTICKÉ.