Neinvestiční dotace z Kulturního fondu statutárního města Frýdku-Místku na rok 2013

Archiv

MM F-M

16. 10. 2012

Tiskopis je možné získat i na webových stránkách města (www.frydekmistek.cz/obcan/organy-mesta/magistrat-mesta/odbor-skolstvi-kultury-mladeze-a-telovychovy). Kulturní fond je určen k podpoře činnosti zejména neziskových organizací, souborů, skupin, klubů i jednotlivých občanů, kteří zajišťují kulturní aktivity pro občany města Frýdku-Místku. Trvalý pobyt nebo sídlo žadatele se musí nacházet na katastrálním území města.
Řádně vyplněné tiskopisy žádostí o dotaci na celoroční činnost, nájmy či provoz zařízení s požadovanými přílohami je nutno zaslat na Odbor školství, kultury, mládeže a tělovýchovy nebo podat na podatelně Magistrátu města Frýdku-Místku, Radniční 1148, nejpozději do 31. prosince 2012. O dotace na jednotlivé akce je možno požádat ve dvou termínech, a to do 31. prosince 2012 a do 15. června 2013. Na žádosti o dotaci odeslané po tomto termínu nebude brán zřetel.
Doporučujeme všem žadatelům prostudovat platný Statut kulturního fondu, který je rovněž k dispozici na webových stránkách města.