Druhé velkoplošné letní kino již od středy a opět zdarma!

Archiv

Petr Korč

12. 8. 2013

Tradiční velkoplošné letní kino, které se do Frýdku-Místku vrátilo v roce 2010 a setkalo se s velkou oblibou, se chystá na svůj druhý set. Zásadní novinkou je oproti předešlým letům skutečnost, že filmy pod letní oblohou uvidí ve Frýdku-Místku diváci zdarma.

Letní kino bude umístěno ve středu města Frýdek-Místek poblíž vlakového i autobusového nádraží. V prostorách frýdeckého stadionu TJ Slezan vyroste podruhé od středy 14. srpna do neděle 18. srpna 2013 areál s velkoplošným plátnem, který bude vybaven pro případ deště i krytým zázemím pro diváky, nabídne bohaté občerstvení a parkování zdarma. Návštěvníkům, kteří mají rádi neformální atmosféru, doporučujeme, aby si s sebou přinesli karimatky, deky či campingové vybavení. Začátky projekcí jsou naplánovány po setmění. Areál bude otevřen vždy od 18 hodin.

„Druhá série letního kina nabízí pestrou dramaturgii, která zaujme celou rodinu. Pokud se k tradičně velkému zájmu diváků se vstupem zdarma přidá i současné letní počasí, tak nás čeká opravdu příjemný prázdninový zážitek,“ dodává s úsměvem iniciátor letního kina Petr Korč.

Projekce v letním kině pořádá s podporou Statutárního města Frýdek-Místek Filmový klub Frýdek-Místek, hudební klub Stoun a Národní dům Frýdek-Místek.

Letní kino v areálu stadionu TJ Slezan
středa 14. až neděle 18. srpna 2013

14.8.  Milionář z chatrče
15.8.  Big Lebowski
16.8.  Okresní přebor: poslední zápas Pepika Hnátka
17.8.  Mamma mia!
18.8.  Asterix a Obelix ve službách jejího veličenstva

Více informací o letním kině na webu www.kinovlast.cz/letni-kino.htm

NOVĚ VSTUP ZDARMA!