V pondělí zasednou zastupitelé

Archiv

MM F-M, Jana Matějíková

1. 9. 2016


Zastupitelé budou rozhodovat o zřízení peněžního fondu na obnovu vodovodů a kanalizací v majetku města, budou schvalovat dotace pro sociální oblast, sport i kulturu, ale také aktivity vedoucí ke zlepšení životního prostředí. Na doporučení Ministerstva vnitra budou zastupitelé rozhodovat také o úpravě vyhlášky, ve které budou stanoveny podmínky pro pořádání kulturních podniků, včetně tanečních zábav a diskoték.  Jednat budou také o zpřísnění vyhlášky o konzumaci alkoholických nápojů na veřejném prostranství a jejím doplnění o zákaz kouření na dětských hřištích a v jejich těsné blízkosti (do 10 m od nich).

Zastupitelům budou také prezentovány projekční přípravy rekonstrukce a modernizace kina Petra Bezruče a také příprava a postup při odstranění ekologické zátěže Skatulův Hliník v souvislosti s budováním obchvatu, což je plně v kompetenci státu.

Zasedání zastupitelstva města je veřejné. Přenášeno bude on-line na webu města http://www.frydekmistek.cz/cz/obcan/organy-mesta/zastupitelstvo-mesta/on-line-zasedani-zm/

Občanům bude dán prostor ve 14 hodin.

Program viz příloha.