Frýdek≈Místek uspěl v soutěžní přehlídce turisticko-propagačních materiálů TURISTPROPAG

Archiv

Lucie Talavašková

16. 4. 2018

„Odborná pětičlenná porota posuzovala materiály celkem ve 12 kategoriích, novinkou letošního ročníku byla kategorie Propagační spot do 3 minut a také kategorie Aplikace.  Uděleno bylo i 5 zvláštních cen za materiály, které vybírali partneři soutěže.  Celkem bylo přihlášeno 151 materiálů od téměř 40 subjektů.  Vzhledem k množství přihlášených materiálů byla práce poroty náročná,“ říká Pavel Hlaváč z pořádajícího Zlatého pruhu Polabí.

Do soutěže vyslal Frýdek-Místek nové propagační materiály, které vydalo Turistické informační centrum Frýdek-Místek ve spolupráci s Magistrátem města Frýdku-Místku na přelomu roku. Jednalo se image materiál Frýdku-Místku a také o skládací mapu města. Ve svých kategoriích – PR materiály a Mapy měst a regionů – se tyto propagační materiály umístily shodně na třetím místě.

„Cílem vytvoření těchto tištěných materiálů, které nesou jednotný grafický styl města, je představit město Frýdek-Místek jako místo vhodné pro aktivní odpočinek a rekreaci, místo pro relaxaci a poznání. Město, které je blízko Beskyd,“ představuje materiály ředitelka Turistického informačního centra Monika Konvičná. „Jsme proto rádi, že naši práci ohodnotila odborná porota této přehlídky krásnými třetími místy a doufáme, že prostřednictvím nových propagačních materiálů vzbudíme zájem o atraktivity a služby cestovního ruchu ve městě a také zvýšíme povědomí Frýdku-Místku,“ uzavírá Monika Konvičná.

Oceněné materiály je možné získat zdarma na pobočkách Turistického informačního centra ve Frýdku a Místku.