Den pro seniory 2018

Archiv

MM F-M

19. 10. 2018

Statutární město Frýdek-Místek, Magistrát města Frýdku-Místku, odbor sociálních služeb, pod záštitou Mgr. Michala Pobuckého, DiS., uspořádalo program pro seniory města s názvem Nestárnoucí melodie, ve kterém účinkoval swingový orchestr Bedřicha Pukovce s pěveckým triem Melody Ladies, Lenkou Krompolcovou a zkušeným hudebníkem a trumpetistou Milanem Michnou. Zazněly klasické žánrové melodie jazzu, swingu a rock´n´rollu, plné energie. Jako host a oživení téměř tříhodinového programu se představil Vladimír Lichnovský alias Elvis Presley.  V úvodu všechny pozdravil a přivítal moderátor Pavel Handl, který provázel celým programem. 

Město podporuje aktivní využití volného času seniorů, podporuje společná setkávání, zapojuje své občany do kulturního a  společenského dění organizováním těchto volnočasových aktivit. Je důležité udržovat si přátelské vztahy a navazovat vztahy nové a Den pro seniory je toho důkazem. Významnou měrou přispívá k pozitivní náladě.

Akce byla financována z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu „Program na podporu zdravého stárnutí v Moravskoslezském kraji na rok 2018“ a z rozpočtu statutárního města Frýdku-Místku.

Poděkování patří všem, kteří se podíleli na přípravě a organizaci celé akce.