AKTUALIZUJTE ŽÁDOSTI O PŘIDĚLENÍ BYTU V DOMECH ZVLÁŠTNÍHO URČENÍ

Archiv

MM F-M

14. 10. 2009

Magistrát města Frýdku-Místku aktualizuje žádosti o přidělení bytu v Domech s pečovatelskou službou a Penzionu pro seniory. Občané, kteří již zažádali o přidělení bytu v těchto domech zvláštního určení, by měli svou žádost aktualizovat nejpozději do 29. října 2009. V opačném případě se jejich jméno neobjeví v pořadníku pro období listopad 2009 až duben 2010, což ovšem neznamená, že by byli z pořadníku zcela vyřazeni. K tomuto dochází až po dvou neobnovených žádostech.

Aktualizace žádostí o přidělení bytu v Penzionu pro seniory a v Domech s pečovatelskou službou (v ul. Sadová, 17. listopadu, Zámecká, a Na Aleji) vyřizuje odbor sociálních služeb, který sídlí v budově magistrátu na ul. Radniční ve Frýdku. Úředníci jsou lidem k dispozici v úřední dny, tedy v pondělí a středu od 8 do 17hodin a ve čtvrtek od 13 do 15hodin, v kancelářích číslo 107 a 110.

Odbor sociálních služeb dále upozorňuje, že aktualizace se nevztahuje na žádosti o umístění v Domově pro seniory ve Frýdku-Místku a dále, že v měsíci říjnu nejsou přijímány do evidence nové žádosti o přidělení bytu v domech zvláštního určení.