VÝZVA: ODMĚNA PRO UŽIVATELE MOBILNÍHO ROZHLASU Č. 3000

Archiv

MM F-M, Mgr. Jana Musálková Jeckelová

10. 3. 2022

TÉMĚŘ 3000 UŽIVATELŮ využívá Mobilní Rozhlas!

Počet lidí, kteří využívají informační službu města, neustále stoupá. 

Vyhlašujeme VÝZVU! Láhev vína a dárkový poukaz pro uživatele s pořadovým číslem 3000. Budete třítisícím uživatelem právě Vy? 🙂

EDIT: Třítisící uživatelkou se stala paní Dagmar Kaňoková ze Skalice. Gratulujeme! 

Registrujte se zde: Aktuální zprávy Frýdek-Místek – Mobilní Rozhlas ???? (mobilnirozhlas.cz)

Mobilní rozhlas začalo město Frýdek-Místek používat v září roku 2021. Aktuální počet registrovaných uživatelů k 10. březnu 12:00 je 2991.

"Počet uživatelů Mobilního Rozhlasu se dostal na úctyhodné číslo za pouhého půl roku, což je oproti jiným městům rychlejší nárůst. Je vidět, že ve Frýdku-Místku je poptávka po moderních informačních systémech, a já všem, kdo Mobilní Rozhlas a chytrý zpravodaj používají, moc děkuji," řekl náměstek primátora pro informační technologie Igor Juriček (Piráti).

Město prostřednictvím Mobilního Rozhlasu uživatelům pravidelně zasílá informace o odstávkách, opravách a uzavírkách. Lidé prostřednictvím aplikace nebo e-mailu získávají také kulturní tipy nebo aktuality z magistrátu. V lednu město spustilo také novinku chytrý online Zpravodaj F-M, který zajišťuje Mobilní Rozhlas a je dostupný také na webu města: CHZ-FM-02-2022 (mobilnirozhlas.cz).