Open Tatry 2008
V Tatranských Zrubech se koná ve dnech 27. 9. – 4. 10. mezinárodní šachový turnaj „OPEN TATRY 2008“. V turnaji startuje i člen Beskydské šachové školy mezinárodní mistr Rafal Antoniewski z Polska, který hraje za BŠŠ již třetím rokem Extraligu družstev.
Mezinárodní turnaj se včerejším 5. kolem přehoupl do své druhé poloviny a zbývá odehrát ještě čtyři kola. Náš reprezentant Rafal Antoniewski je průběžně na 8. místě se ziskem 4,0 bodů (4x výhra a 1x prohra). Je tedy patrné, že Rafal hraje nekompromisně na výhru každou partii, bohužel v jednom případě narazil a prohrál. Přesto věříme, že mu druhá polovina turnaje vyjde a zaútočí na medailové pozice.
Rafal Antoniewski
mezinárodní mistr, ELO 2503, nasazen č. 2
– průběžné umístění po 5. kole = 8. místo (4,0 bodu)
1. kolo /nasazen č. 98, Pilátik M., ELO 2006, výhra
2. kolo /nasazen č. 54, Torotto A., ELO 2133, výhra
3. kolo /nasazen č. 33, Šplíchal S., ELO 2216, výhra
4. kolo /nasazen č. 17, Šklíba M.., ELO 2303, prohra
5. kolo /nasazen č. 37, Blecha M., ELO 2211, výhra
6. kolo /nasazen č. 21, Bělunek V., ELO 2295, ???
Bližší informace o činnosti BŠŠ naleznete na webových stránkách Beskydské šachové školy – www.chessfm.cz .
Foto – Rafal Antoniewski
Používáme cookies
Abychom Vám zpříjemnili práci s webem, používáme soubory cookies. Kliknutím na tlačítko Přijmout vše s tímto souhlasíte.
Nezbytné cookies jsou nutné pro správnou funkčnost webové stránky a jejich použití nelze zakázat. Tyto cookies se žádným způsobem nepodílí na sbírání údajů o Vás.
Preferenční cookies slouží především ke zpříjemnění Vaší práce s webovou stránkou. Využíváme je k tomu, abychom Vám na stránce mohli zobrazovat relevantní informace (např. doporučené články).
Analytické cookies nám pomáhají měřit návstěvnost webové stránky a události na stránce provedené. Tato data následně vyhodnocujeme jako celek, tzn. nepoužíváme je k Vaší identifikaci.
Marketingové cookies používáme především proto, abychom Vám mohli zobrazovat reklamy relevantní Vašim zájmům, které Vás nebudou obtěžovat. Povolením těchto cookies nám umožníte zpříjemnit Vám práci s webem.