CZECH OPEN!

Archiv

Miroslav Sykora

11. 10. 2003

Na mezinárodním šampionátu CZECH OPEN v Třeboni se velice zadařilo frýdecko-misteckým závodníkům v TaeKwon-Do ITF, korejském bojovém umění. Pětice soutěžících získala pohár pro nejúspěšnějšího žáka, 3 zlaté, 4 stříbrné a 1 bronzovou medaili.

Nejúspěšnějším žákem soutěže, které se zúčastnilo přes 190 borců (také z Francie, Ruska, Ukrajiny, Slovinska, Slovenska, Anglie a Grónska atd.), se stal FILIP GAVLAS, který hájí dres Školy TAEKWON-DO ITF FRÝDEK-MÍSTEK již více než 5 let. Zvítězil jak v sestavách tak i v boji a dokonce si ještě vyskákal ve skocích na desky do výšky a dálky stříbro!

Dále se velmi pěkně uvedl na jedné ze svých prvních velkých soutěží MARTIN STONAWSKI. Stříbro ze sestav potvrzuje, jeho naprostou vyrovnanost, protože téměř vždy bojuje ve finále o zlato. Dále vyskákal bronz ve T-KI a to při jeho nedávné plánované zdravotní operaci kotníku stojí za zdůraznění.

Dále RADEK KOŠÁTKO, náš český reprezentant, byl nejúspěšnější rovněž ve skocích do dálky a výšky v juniorech a přidal stříbro v boji. Radek v boji vždy získá medaili a to na každé soutěži.

Pokud máte zájem stát se našimi novými členy, učit se sebeobranu a základy bojového umění z nichž můžete čerpat pro své první zkoušky na pásky, neváhejte. Přijímáme a vyučujeme každoročně od října.
Ing. Miroslav Sýkora II.Dan 603710604
Škola TaeKwon-Do ITF Frýdek-Místek 558647881
tkdfm.taekwondo.cz
tkdfm@post.cz