Benefice v kostele má opět pomoci těžce zdravotně postiženým dětem a lidem Frýdku-Místku

Archiv

MM F-M

14. 3. 2005

Sportovní klub vozíčkářů našeho města opět přiváží spoluobčanům velmi hodnotný kulturní zážitek a možnost pomoci zdravotně postiženým dětem a lidem upoutaným na vozíku. Koncert, při kterém je mediálním partnerem Český rozhlas Ostrava, je dalším ze série benefičních setkání s názvem „Cesta k srdcím….“.

Za laskavého svolení k účasti, Kubínova kvarteta a činoherního herce Jana Fišara, proběhne benefiční koncert na podporu Centra Sportovního klubu vozíčkářů, zejména projektu speciální dopravy pro TZP děti. Koncert proběhne opět v Mariánském kostele ve Frýdku, v neděli 20. března, ve 20.hodin. Vstupné je 50,- Kč.

Toto seskupení špičkových umělců přednese posluchačům, v nádherném církevním prostředí Mariánského kostela, Posledních 7 slov Ježíše Krista od Josepha Haydna.
Toto dílo patří k nejproslulejším skladbám svého autora a je známo a obdivováno v celé Evropě.

Organizátoři benefice zvou všechny zájemce o kvalitní hudební přednes doprovázený slovem uznávaného herce pana Fišara.
„Zveme všechny lidi dobré vůle, které neodradí termín konání benefice, který je přímo určen vytížeností pana Fišara. Zveme posluchače vyhledávající kvalitní hudbu v prostředí, pro které je určena. Zveme zájemce mající zájem podporovat především regionální charitativní projekty, které pomohou především občanům města, ve kterém sami žijí.“ Zve na benefici předseda klubu Radomír Krupa.

Radomír Krupa