Co nás čeká v roce 2018

Archiv

Michal Pobucký,

2. 1. 2018

Vážení občané,

stojíme na prahu roku 2018, který je posledním v tomto funkčním období, a proto by v něm měla být dokončena řada investičních projektů, na nichž jsme pracovali a připravovali je v předchozích letech k realizaci. Snažili jsme se při tom o co nejširší dialog s odborníky i vámi – občany, a především s budoucími uživateli, aby byly co nejvíce zohledněny jejich potřeby. Rozsáhlou debatu jsme umožnili zejména co se týče umístění těchto objektů, aby byl výsledkem kompromis, který bude vyhovovat většině a nebude omezující pro určitou skupinu obyvatel.

V tomto roce vyroste nové centrum pro seniory na ulici Pionýrů, kterým splníme jejich sen a náš cíl – koncentrovat jejich rozsáhlé aktivity na jednom místě, dále sportoviště jako sportovní hala Krystal u 11. ZŠ či skatepark a všichni doufáme, že rok 2018 bude také rokem, kdy stát začne realizovat tolik očekávaný obchvat města.

Za pár dní nás čeká volba nového prezidenta republiky a na podzim pak volby komunální, kde budete hodnotit, co se za poslední období ve městě podařilo vybudovat, jak se vám ve Frýdku-Místku žije. Přeji vám už nyní, a na začátku roku se to hodí o to víc, aby každá vaše volba, i v osobním životě, byla v tomto roce volbou, která se ukáže jako správná, volbou, které nebudete muset litovat. Prožijte rok 2018 ve zdraví a spokojenosti a najděte ve svém okolí i městě dostatek důvodů pro to, být šťastní.