Odměna z Čeladné!

Archiv

Miroslav Sykora

14. 10. 2002

     Vážení členové Školy TaeKwon-Do ITF Frýdek-Místek, ctění rodiče, milí příznivci TaeKwon-Do ITF, sportovní přátelé! Jak je známo, na základě prosby ředitelky ZŠ Čeladná jsme zahájili v září 2001 výuku TaeKwon-Do ITF i v této obci. Tenkrát jsme předvedli exhibici pro celou školu a mezi třiceti začínajícími byla i LUCIE LUKŠOVÁ z Čeladné. Její volba nebyla snadná a musela se rozhodovat mezi esteticky zajímavým korejským bojovým uměním sebeobrany a ušlechtilým piánem, Rozhodla se a zvolila … a dnes je již nositelkou žlutého pásku …
     V září 2002 jsem oslovil Lucii Lukšovou s ideou uspořádat v Hotelu Prosper na Čeladné pobyt pro Školu TaeKwon-Do ITF za odměnu, letos za práci a za dlouhodobé výsledky, kterými mnozí od září 1992 jménu Školy prospívají. Požádal jsem ji o nakontaktování na někoho, kdo by byl schopen zařídit případně určitým způsobem zasponzorovat takovýto pobyt. PAVOL LUKŠA neváhal a nabídl svou osobní pomoc bez vyslovení podmínek. Na základě mé osobní nabídky spolupráce a pomoci ze strany naší Školy, Vás vlastně tímto dopisem oslovuji. PAVOL LUKŠA, kandidát (č. 3) do Senátu již pomoc našemu sportu – TaeKwon-Do ITF zrealizoval. 1. až 3. 11. 2002 budeme pobývat v hotelu Prosper na Čeladné. Jde o 20 míst, která využijeme pro tým seniorek a seniorů (12 osob) a pro 8 vybraných členů naší Školy. Ředitelka ZŠ Čeladná nabídla pomoc a budeme trénovat zdarma. Můžeme navázat tradici a organizovat soustředění naší Školy TaeKwon-Do ITF na Čeladné každoročně.
     PAVOL LUKŠA má záměr využít zkušenosti z prosperujícího vývoje obce Čeladná (starostou obce Čeladná je od roku 1994 dosud) pro region Frýdecko-Místecka. Druhým stěžejním bodem, za kterým chce stát je podpora rozvoje cestovního ruchu a podnikatelských zón. Třetím bodem je podpora kulturních a sportovních akcí.
     Zvolíte-li 25. – 26. října 2002 č. 3 … zvolíte také budoucnost TaeKwon-Do ITF!

Ing. Miroslav Sýkora II.Dan, Frýdek-Místek, 14. října 2002.